«Βόμβα» από Παπαδημούλη: «Πέτσινα» ορισμένα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου στο gazzetta.gr και τον συνάδελφο Θάνο Σαρρή. Ο κ. Παπαδημούλης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου κι έκανε μάλιστα μία δήλωση που προκαλεί μεγάλη αίσθηση και σίγουρα θα συζητηθεί. Συγκεκριμένα κάνει λόγο για «πέτσινα» πρωταθλήματα, με τη σημείωση του ίδιου μάλιστα ότι υποστηρίζει τον Ολυμπιακό!

Παρακολουθείτε ποδόσφαιρο; Είστε αισιόδοξος για το μέλλον του, μετά τις προσπάθειες που ξεκίνησαν από τον κύριο Κοντονή;

«Όταν ήμουν μικρός έπαιζα πολλή μπάλα και από ό,τι λένε αυτοί που με έβλεπαν τότε, έπαιζα και καλή μπάλα! Κάποιοι μάλιστα πιστεύουν ότι θα τα κατάφερνα καλύτερα αν συνέχιζα με το ποδόσφαιρο, παρά με την πολιτική! Δεν παρακολουθώ τόσο πολύ τώρα ποδόσφαιρο και ένας από τους λόγους είναι ο τρόπος που διοικείται. Υπάρχουν πολλά πράγματα εκεί που πρέπει να αλλάξουν, να ξεκαθαρίσουν, θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τον όρο να ξεβρωμίσουν. Επομένως στέκομαι δίπλα σε κάθε προσπάθεια της Πολιτείας να καθαρίσει εκεί η Κόπρος του Αυγεία. Νομίζω ότι αυτό είναι καλό και για τους φιλάθλους, αλλά και για τις ποδοσφαιρικές ομάδες, γιατί είναι ο μόνος τρόπος να ξαναγυρίσουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα. Και θέλω να πιστεύω ότι αυτή η προσπάθεια που ξεκίνησε ο Σταύρος Κοντονής και συνεχίζει ο Γιώργος Βασιλειάδης θα βρει στήριξη. Γιατί μέχρι τώρα βλέπω πολύ πόλεμο, μεγάλες προσπάθειες καθυστερήσεων και εμπλοκών. Θέλω να πιστεύω ότι η μεγάλη πλειοψηφία των φιλάθλων που θέλει να χαρεί το ποδόσφαιρο και να δει τίμιους αγώνες και ενδιαφέροντα ματς, θέλει να προχωρήσει η διαδικασία της εξυγίανσης. Και κάθε ποδοσφαιρικός παράγων ή επιχειρηματίας που ασχολείται νομίζω έχει συμφέρον από αυτό. Γιατί καλύτερα είναι να κερδίζει κανείς με το σπαθί του πρωτάθλημα, παρά να νιώθουν αρκετοί ότι ορισμένα πρωταθλήματα είναι πέτσινα. Υπογραμμίζω ότι αυτά τα λέω όντας Ολυμπιακός από τα γεννοφάσκια μου!»

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!