βόλος-σκότωσε-με-τηγάνι-τον-αδερφό-του-44412
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.05.2017 | 20:35

Βόλος: Σκότωσε με τηγάνι τον αδερφό του

Ομολόγησε σήμερα ο 41χρονος, ότι αυτός σκότωσε τον 38χρονο αδερφό του, Σταμούλη Σούπα μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή Φυτόκο στη Νέα Ιωνία στο Βόλο, μετά από έντονο διαπληκτισμό. Όπως είπε, τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα τηγάνι και έπειτα έπεσε να κοιμηθεί.

Ο 41χρονος ισχυρίστηκε ότι το θύμα του επιτέθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής και εκείνος προσπάθησε να αμυνθεί. Όπως είπε στους αστυνομικούς, δεν κατάλαβε ότι είχε σκοτώσει τον 38χρονο, για αυτό έπεσε για ύπνο.

Μόλις κατάλαβε τι είχε συμβεί, σκέφτηκε να σκηνοθετήσει ληστεία και δήλωσε ότι στο σπίτι τους είχαν εισβάλει τρεις άγνωστοι, οι οποίοι σκότωσαν τον αδελφό του. Οι άνδρες της Ασφάλειας Βόλου εντόπισαν πλήθος αντιφάσεων και εξανάγκασαν τον ένοχο να ομολογήσει το έγκλημα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Ρουμπίνη Λεοντάρη, ο θάνατος είχε επέλθει μεταξύ 3 και 8 το πρωί και το θύμα είχε χτυπηθεί μέσα στο σπίτι, αλλά ο δολοφόνος το είχε σύρει στην αυλή.

Σύμφωνα με τους γείτονες, τα δύο αδέρφια είχαν συχνά έντονους καυγάδες και προστριβές.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας
Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, η ανθρωποκτονία σε βάρος 38χρονου Έλληνα που διαπράχθηκε ξημερώματα της Κυριακής στο Φυτόκο. Δράστης είναι 41χρονος Έλληνας, αδελφός του θύματος, ο οποίος σήμερα ομολόγησε την τέλεση του εγκλήματος και συνελήφθη.
Ειδικότερα, ο δράστης κατήγγειλε χθες το πρωί ψευδώς στις αστυνομικές Αρχές ότι τις βραδινές ώρες της 29/30-04-2017 μαζί με τον 38χρονο είχαν πέσει θύματα ληστείας από άγνωστα άτομα, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να τραυματιστεί θανάσιμα. Μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών ο 38χρονος βρέθηκε νεκρός χθες το πρωί έξω από την οικία του, φέροντας τραύματα στο κεφάλι.
Στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 41χρονος δράστης, έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με τον 38χρονο στην οικία τους, του προκάλεσε τραύματα στο κεφάλι με τη χρήση οικιακού σκεύους, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.