βόλος-ο-κακός-χαμός-στην-παραλία-με-ζευ-494902
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 31.07.2018 | 09:45

Βόλος: Ο κακός χαμός στην παραλία με ζευγάρι Γερμανών γυμνιστών

Με άλλα ήθη και έθιμα ήρθε στην Ελλάδα ένα ζευγάρι Γερμανών γυμνιστών. Χθες το μεσημέρι (30-07-2018) στην πλαζ των Αλυκών δημιουργήθηκαν αντιδράσεις, όταν ένα ζευγάρι ξένων τουριστών τα πέταξε όλα και επιδόθηκε σε γυμνισμό μπροστά σε μικρούς και μεγάλους που κοιτούσαν έκπληκτοι.

Μπορεί ο ήλιος και η θάλασσα στον Βόλο να μαγεύει τους επισκέπτες, όμως οι υπόλοιποι λουόμενοι και ειδικά οι γονείς παιδιών που έπαιζαν στην παραλία, δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι την επίδειξη προσόντων από το μεσήλικο ζευγάρι, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πηγαδάκια. Τελικά μετά από παράπονα και συστάσεις που έγιναν, οι δύο τουρίστες λουόμενοι έβαλαν τα μαγιό τους, απόλαυσαν το μπάνιο τους και τον καυτό ελληνικό ήλιο και αποχώρησαν λίγο αργότερα.

Οι παραλίες γυμνιστών στην Ελλάδα

Όσοι από εσάς επιθυμείτε να κάνετε μπάνιο όπως ακριβώς σας γέννησε η μανούλα σας δείτε που υπάρχουν τέτοιες παραλίες καθώς σε όλες τις υπόλοιπες ο γυμνισμός είναι νομικά παράνομος. Όσοι πάλι δεν θέλετε με τίποτα να έρθετε αντιμέτωποι με ένα τέτοιο θέαμα ρίξτε μια ματιά ποιες πρέπει να αποφύγετε!

Παραλία Χιλιαδού Εύβοιας

Μικρή Μπανάνα στη Σκιάθο

Super paradise στη Μύκονο

Παραλία Παράδεισος στη Θάσο

Παραλία Βελανιώ στη Σκόπελο

Παραλία Αμμούδι στην Κρήτη

Πληροφορίες: thenewspaper.gr