Βόλος: Μητέρα έσυρε στα δικαστήρια και τους δυο γιους της

Μοίρασε ποινές το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε δυο αδέλφια που κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή βία και απειλή, καθώς τα είχε μηνύσει η ίδια η μητέρα τους ότι τη χτύπησαν και την απείλησαν! Μάλιστα, για τον έναν η γυναίκα διατύπωσε στο δικαστήριο την επιθυμία να αποχωρήσει από το σπίτι τους!

Οι δυο κατηγορούμενοι δεν εμφανίστηκαν στη δίκη όπου παραβρέθηκε μόνο η μητέρα και καταδικάστηκαν ερήμην. Στον μεγαλύτερο, ηλικίας 42 χρόνων, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών μετατρέψιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως, καθώς το δικαστήριο δέχθηκε ότι τον περασμένο Ιούλιο πέταξε πέτρα στη μητέρα του και την τραυμάτισε στον αγκώνα, παρ’ όλο που η ίδια ισχυρίστηκε ότι δεν την χτύπησε αλλά έπεσε μόνη της και τραυματίστηκε!

Ο δεύτερος κατηγορούμενος ηλικίας 40 χρόνων, για τον οποίο η ενάγουσα ζήτησε να φύγει από το σπίτι, κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή απειλή που είχε εκτοξεύσει κατά της μητέρας του τον περασμένο Απρίλιο και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών, επίσης μετατρέψιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως. Πάντως, οι λόγοι των διενέξεων που είχε η μηνύτρια με τα παιδιά της δεν έγιναν γνωστοί.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ, ΒΟΛΟΣ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΥΟ ΓΙΟΥΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!