βοηθός-οδοντιάτρου-δεν-ανακάλεσα-έπ-47178
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.04.2018 | 23:03

Βοηθός Οδοντιάτρου: Δεν ανακάλεσα – Έπεσα θύμα σεξουαλικής επίθεσης

Εντελώς απρόβλεπτη τροπή παίρνει η πολύκροτη υπόθεση της νεαρής η οποία είχε καταγγείλει απόπειρα βιασμού στο Πεδίο του Άρεως.

Αρχικά, η 25χρονη είχε καταγγείλει ότι μόλις έφυγε από την κλινική που εργάζεται ως νοσηλεύτρια βοηθός οδοντιάτρου, γύρω στις 20:30 της περασμένης Τετάρτης και ενώ περπατούσε στην οδό Θεριανού, ένας άγνωστος, με την απειλή μαχαιριού, προσπάθησε να την βιάσει και όταν αυτή αντιστάθηκε ο δράστης την τραυμάτισε. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, ο δράστης στη συνέχεια έφυγε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε φίλος του.

Η υπόθεση ανετράπη όταν το Σάββατο η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι η κατάθεσή της ήταν ψευδής, ότι η νεαρή περιέπεσε σε αντιφάσεις ενώ κατέθετε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και ότι τελικά παραδέχθηκε ότι δεν έγινε απόπειρα βιασμού σε βάρος της και πως αυτοτραυματίστηκε.

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή βοηθός οδοντιάτρου φέρει σοβαρά τραύματα από αμβλύ αντικείμενο σε πολλά μέρη του σώματος και για τον λόγο αυτό νοσηλεύτηκε. Σύμφωνα με τον κ. Φούσα θα ζητηθεί και η γνωμάτευση ιατροδικαστή για την φύση των τραυμάτων και εάν ήταν δυνατόν να τα προκάλεσε μόνη της όπως ανακοίνωσε η ΓΑΔΑ.