βοήθεια-μας-σκοτώνουν-φώναξε-συνερ-2820
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.10.2017 | 20:58

“Βοήθεια μας σκοτώνουν” φώναξε συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Αυτή την ώρα καταθέτει στους αστυνομικούς ο συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος ήταν στο γραφείο την ώρα εκτέλεσαν που εν ψυχρώ τον γνωστό δικηγόρο.

Συγκεκριμένα βρισκόταν σε διπλανό δωμάτιο και έδωσε πληροφορίες για όσα άκουσε, αναφέροντας μάλιστα πως οι δράστες μιλούσαν “σπαστά” ελληνικά.

Επίσης, καταθέτει ένα ακόμη πρόσωπο που έχει γραφείο ακριβώς απέναντι στον ίδιο όροφο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο άτομο άκουσε κάποιον να φωνάζει “βοήθεια, μας σκοτώνουν”.

Ωστόσο, οι άνθρωποι που βρίσκονταν στο γραφείο το οποίο είναι μεσοτοιχία με εκείνο του άτυχου δικηγόρου δεν άκουσαν πυροβολισμούς, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πιθανότατα χρησιμοποιήθηκε σιγαστήρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, οι δύο άνδρες έφθασαν στο γραφείο του γνωστού ποινικολόγου. Είχαν μαζί του ένα προκαθορισμένο ραντεβού, στο οποίο συμμετείχε κι ένας συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Οι δράστες περίμεναν για λίγη ώρα στην υποδοχή κι αμέσως μετά οδηγήθηκαν στην αίθουσα συσκέψεων. Η συνάντηση ξεκίνησε και σε αυτήν βρίσκονταν τέσσερα άτομα. Ο συνεργάτης του γνωστού ποινικολόγου, ο Μιζάλης Ζαφειρόπουλος και οι δύο άνδρες που επρόκειτο να τον δολοφονήσουν!

Σε κάποιο σημείο της συνάντησης, οι δύο άνδρες ισχυρίστηκαν πως θέλουν να μιλήσουν μόνο στον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο. Όπερ και εγένετο, με τον συνεργάτη του να αποχωρεί από το δωμάτιο.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, οι δύο δράστες τον πυροβολούσαν στο στήθος και το κεφάλι και τον άφηναν νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος!