viral-μπήκε-σε-σούπερ-μάρκετ-σέρνοντας-άντ-833858
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.10.2020 | 09:09

Viral: Μπήκε σε σούπερ μάρκετ σέρνοντας άντρα με λουρί (φωτο)

Μια επαγγελματίας dominatrix έβγαλε βόλτα τον σκλάβο της στο κατάστημα οργανικών τροφίμων Erewhon, στο Λος Άντζελες και το γεγονός έγινε viral, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις.

Ο άντρας περπατούσε στα τέσσερα και τον έσερνε η…αφέντρα του Mistress Lark και όταν τη ρώτησαν για την εικόνα, είπε απλά: «Ήθελα να πάρω χυμό».

Είπε μάλιστα πως ο σεκιουριτάς τους άφησε να περάσουν, τους άφησε να πληρώσουν τα πανάκριβα προϊόντα τους και μόνο μετά τους ζήτησε να αποχωρήσουν, καθώς ενοχλούνταν οι πελάτες.

«Ήμουν έξω με τον «υπο» μου και τους φίλους μου, τραβώντας μερικά βίντεο και απλά έκανα ψώνια. Σταματήσαμε στο Erewhon. Πολλές κάμερες και προσοχή, αλλά η ασφάλεια μας άφησε να περάσουμε να πληρώσουμε το ακριβό καλάθι μας πριν τελικά μας ζητήσουν να φύγουμε».

«Είπαν, σεβόμαστε αυτό που προσπαθείτε να κάνετε, αλλά θα πρέπει να σας ζητήσουμε να φύγετε», είπε η Lark, η οποία αρνήθηκε επίσης τους ισχυρισμούς σχετικά σχόλιο που ανέβηκε στο Twitter ότι «κτύπησε τον άντρα με μια τρελή ζώνη και τον έβαλε να φάει από μπολ σκύλου».

«Δεν είχα ακόμη μπολ σκύλου. Αγοράσαμε ένα μετά. Ναι τον χτύπησα με το χέρι. Όχι περισσότερο από δύο φορές όμως. Προσπάθησε να αγγίξει το πόδι μου πολύ ψηλά στο μηρό μου και δεν μου άρεσε. Δεν υπήρχαν παιδιά εκεί κοντά ή τίποτα άλλο».