βικτώρια-καρύδα-είναι-ελεύθερος-αυτό-613942
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.09.2022 | 22:30

Βικτώρια Καρύδα: Είναι ελεύθερος αυτός που έβαλε να σκοτώσουν τον άνδρα μου

Για τις δύσκολες ώρες που περνά μετά την έναρξη της δίκης σε δεύτερο βαθμό των δολοφόνων του συζύγου της μίλησε η Βικτώρια Καρύδα.

Όπως τόνισε είναι πολύ δύσκολο για την ίδια και για την οικογένεια του θύματος, να γνωρίζουν ότι ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή είναι ελεύθερος.

«Έχω αρρωστήσει, είναι δύσκολο να ξέρω ότι υπάρχει ελεύθερος αυτός που πλήρωσε για να σκοτώσουν τον άνδρα μου. Εύχομαι να βρεθεί, εύχομαι η αστυνομία να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί», τόνισε η Βικτώρια Καρύδα μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Φοβάμαι και οι γονείς του Γιάννη, έχουμε παιδάκια, αυτό που συμβαίνει είναι τραγικό, μιλάμε για δολοφονία» είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, το γνωστό μοντέλο μίλησε και για τους δύο δράστες του συμβολαίου θανάτου με θύμα τον επιχειρηματία στη Βούλα. «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι είναι αυτοί οι δράστες και σκότωσαν τον άνδρα μου» σημείωσε.

«Ο άνδρας μου προσπάθησε να σωθεί»

Μιλώντας το πρωί στο δικαστήριο, η χήρα του Γιάννη Μακρή είχε υποστηρίξει πως ο άνδρας της προσπάθησε να σωθεί από τα πυρά του δράστη, όμως εκείνος τον κυνήγησε και τον πυροβόλησε ξανά.

«Εγώ έλειπα από το σπίτι, είχα επίδειξη μόδας. Ο σύζυγος μου ήταν εκεί. Όταν μπήκε στο αυτοκίνητό του, είδα από την κάμερα, αυτόν που σήμερα κάθεται πίσω μου (σ.σ. τον πρώτο κατηγορούμενο) να πυροβολεί το σύζυγο μου. Είμαι άνθρωπος της λεπτομέρειας, είμαι μέσα στη μόδα, τον αναγνωρίζω. Τον αναγνώρισε και ο φίλος του που τον δολοφόνησαν… Ο δολοφόνος του άντρα μου έβγαλε εισιτήρια και έφυγε μετά τη δολοφονία», κατέθεσε η μάρτυρας.Συνεχίζοντας με δάκρυα στα μάτια πρόσθεσε για τον πρώτο κατηγορούμενο: «Άρχισε να τον πυροβολεί και ο άντρας μου προσπαθούσε να σωθεί αλλά τον πυροβόλησαν ξανά. Ο άντρας μου τον έβλεπε συχνά όπου πήγαινε τον κατηγορούμενο. Το έλεγε και σε ένα φίλο του… Εκείνη την ημέρα πήγαινε στα εγκαίνια της εταιρίας σεκιούριτι που είχε ανοίξει με τον συνέταιρο του».

«Ο άνδρας μου δεν είχε ποτέ πρόβλημα με κανένα. Δεν υπήρχε κίνδυνος κανένας. Κυκλοφορούσε με μια βέσπα και ένα smart με τα παιδιά μαζί. Να ρωτήσουμε αυτούς ποιος τους πλήρωσε» κατέληξε η Βικτώρια Καρύδα.