viber-η-νέα-του-δυνατότητα-αυτοκαταστροφ-62962
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.02.2017 | 21:16

Viber: Η νέα του δυνατότητα -«Αυτοκαταστροφή» μηνυμάτων (βίντεο)

Η διάσημη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, Viber, μόλις αναβάθμισε την εφαρμογή της για το iOS και έχει φέρει μερικές νέες δυνατότητες…

Η πιο σημαντική νέα δυνατότητα είναι αυτή των μυστικών συζητήσεων, καθώς και η επιλογή του χρόνου εμφάνισης των φωτογραφιών και βίντεο που στέλνουμε.

Με λίγα λόγια, πριν στείλουμε οποιαδήποτε φωτογραφία, βίντεο και κείμενο μπορούμε να επιλέξουμε τον χρόνο που θα έχει πρόσβαση ο συνομιλητής μας. Μόλις ο τελευταίος παραλάβει το περιεχόμενο, θα βλέπει στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης του, τον χρόνο που του απομένει πριν αυτό “αυτοκαταστραφεί”. Στο παρακάτω βίντεο μπορούμε να δούμε την νέα δυνατότητα στην πράξη:

Επιπροσθέτως, το Viber υποστηρίζει πλέον τα rich notifications του iOS και μας επιτρέπει να στείλουμε φωτογραφίες και βίντεο στο αρχικό μέγεθος τους, χωρίς καθόλου συμπίεση. Τέλος, ήρθε η δυνατότητα “Instant video messages” όπου μπορούμε κρατώντας παρατεταμένα τα εικονίδια του βίντεο ή της φωτογραφίας να στέλνουμε περιεχόμενο διάρκειας 30 δευτερολέπτων.

Οι παραπάνω δυνατότητες αφορούν προς το παρόν την έκδοση του για iOS συσκευές, ενώ σύντομα θα έρθουν και στο Android. Πηγή: thenerd.gr