βγάζει-μάτι-η-αντικαταστάτρια-της-ι-794771
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.07.2020 | 19:29

«Βγάζει μάτι» η αντικαταστάτρια της Ιωάννας Μαλέσκου στην Κρήτη (φωτο)

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι το πρόσωπο των ημερών στην ελληνική τηλεόραση, μια και πήρε την απόφαση να κάνει το επόμενο… βήμα στην καριέρα της, αποχωρώντας από το Κρήτη TV και θα συνεχίσει στον ΣΚΑΪ όπου θα αναλάβει δική της εκπομπή στην μεσημεριανή ζώνη. Ωστόσο, η αντικαταστάτριά της είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή στο κανάλι του νησιού.

Μάλιστα, η νέα παρουσιάστρια του Κρήτη TV είναι γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό από την συμμετοχή της στο GNTM, ενώ στο πλευρό της θα έχει τον Λευτέρη Κουμαντάκη που έχει μεγάλη εμπειρία στο ρεπορτάζ.

Ο λόγος γίνεται για την Χριστιάνα Σκούρα, η οποία έκανε τις… αποκαλύψεις στα social media, όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή, έχοντας χιλιάδες ακολούθους στο Instagram. «Θα κάνει «κουμάντο» όταν θα τα βρω «σκούρα». Από την νέα τηλεοπτική σεζόν θα σας λέμε μαζί «Καλό μεσημέρι» Το αντιληφθήκατε το λογοπαίγνιο έτσι;», έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία που ανέβασε με τον νέο της συνεργάτη.

Η 24χρονη καλλονή έχει καταγωγή από την Αλβανία, αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ρόδο. Σπουδάζει Τεχνολογία Τροφίμων στο Ηράκλειο της Κρήτης, κάτι που σημαίνει πως γνωρίζει πολύ καλά το νησί. Μιλάει τρεις γλώσσες, ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Έχει κερδίσει τον τίτλο Μις Κρήτη και το 2016 είχε πάρει τον τίτλο Μις Αλβανία στα καλλιστεία.