βέρτης-η-πρώτη-του-αντίδραση-μετά-τα-σχ-811000
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.03.2023 | 13:44

Βέρτης: Η πρώτη του αντίδραση μετά τα σχόλια επειδή τραγούδησε εν μέσω πένθους

Ο Νίκος Βέρτης είναι από αυτούς που βρίσκονται στο στόχαστρο, καθώς έδωσε το «παρών» στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και δεν ακύρωσε την εμφάνισή του ως ελάχιστη ένδειξη πένθους και σεβασμού στις οικογένειες που έχασαν δικούς τους ανθρώπους.

Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» τον συνάντησε στο αεροδρόμιο και ο ίδιος απέφυγε να τοποθετηθεί για τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε επειδή τραγούδησε.

«Δεν θα ήθελα να πω κάτι πάνω σε αυτό. Ευχαριστώ πολύ. Δεν θέλω να σχολιάσω κάποιον άλλον άνθρωπο, προτιμώ να σχολιάζω τον εαυτό μου» ανέφερε ο Νίκος Βέρτης.

Η ανακοίνωση για τα έσοδα

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Βέρτης με ανακοίνωσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έκανε γνωστό πως μαζί με την επιχείρηση και όλους τους υπαλλήλους αποφάσισαν να παρουσιάσουν κανονικά το πρόγραμμά τους στο κοινό με σκοπό όλα τα έσοδα να διατεθούν στις οικογένειες των θυμάτων.

«Η επιχείρηση, οι καλλιτέχνες και το προσωπικό αποφάσισαν να λειτουργήσουν τη σημερινή βραδιά παρότι το κλίμα είναι πολύ βαρύ στην πατρίδα μας μετά το τραγικό δυστύχημα των τελευταίων ημερών. Θεωρήσαμε ότι το πένθος μας θα το δείξουμε πιο έμπρακτα βοηθώντας τους συνανθρώπους μας που ίσως αυτές τις μέρες χρειάζονται τη βοήθειά μας πέρα από το να δώσουμε αίμα.

Τα έσοδα λοιπόν της σημερινής βραδιάς θα πάνε στις οικογένειες των θυμάτων που φυσικά κανένα χρηματικό ποσό δε μπορεί να απαλύνει τον πόνο τους. Όπως επίσης, στους ηρωικούς συνανθρώπους μας που όλες αυτές τις ημέρες βρίσκονται εκεί παρόντες και καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια» ανέφερε στην ανακοίνωσή του.