βέροια-σήμερα-η-κηδεία-του-19χρονου-άλκ-987057
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.02.2022 | 08:11

Βέροια: Σήμερα η κηδεία του 19χρονου Άλκη

Στις 12 το μεσημέρι σήμερα Τετάρτη, οι γονείς, η αδερφή, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον 19χρονο Άλκη.  Η κηδεία του παιδιού θα γίνει την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Βέροια.

Ο θάνατός του 19χρονου οπαδού του Άρη, Άλκη στη Θεσσαλονίκη έχει σοκάρει ολόκληρη την Ελλάδα.

Το θύμα της άγριας επίθεσης, τα ξημερώματα της Τρίτης (01/02) στο Χαριλάου είχε δεχθεί χτυπήματα με τρομερή βαρβαρότητα.

Γυναίκα μάρτυρας άκουσε φασαρία μετά τις 12.30 εχθές το βράδυ καθώς και ένα άτομο να φωνάζει «σας παρακαλώ, μην με χτυπάτε άλλο». Η ίδια μάλιστα κάλεσε και την αστυνομία.

Ο θάνατός του προήλθε από μαχαιριά που βγήκε τη μηριαία αρτηρία, ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν αιτία θανάτου.

Ποιος ήταν ο Άλκης

Σύμφωνα με πληροφορίες της voria.gr, ο 19χρονος έμενε αυτήν την περίοδο στη Βέροια λόγω του πατέρα του που είναι αξιωματικός του στρατού.

Έως τα χρόνια του Γυμνασίου κατοικούσε στο Φάληρο της Θεσσαλονίκης και πήγαινε σχολείο στο 31ο Γυμνάσιο. Ο ίδιος πήγαινε συχνά στην πόλη καθώς διατηρούσε αρκετές φιλίες από τα παιδικά του χρόνια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 19χρονος Άλκης ήταν φίλαθλος του Άρη, πήγαινε στο γήπεδο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αλλά δεν ήταν γνωστός για την οργανωμένη οπαδική του δράση, ενώ δεν συμμετείχε σε συμπλοκές μεταξύ οπαδών.