φρίκη-στα-μέγαρα-βασάνισαν-με-μεταλλι-1302026
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.01.2024 | 10:33

Φρίκη στα Μέγαρα: Βασάνισαν με μεταλλική ραβδο και πυροβόλησαν με αεροβόλο σκύλο

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Φρίκη προκαλεί η νέα υπόθεση κακοποίησης και θανάτωσης σκύλου στα Μέγαρα, το οποίο εντόπισε μια 50χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο σκύλος έφερε τραύμα στο μηρό του πίσω δεξιού ποδιού και δίπλα του εντοπίστηκε μία μεταλλική ράβδος, η οποία παρελήφθη από όχημα της Άμεσης Δράσης και παραδόθηκε στο Α.Τ. Μεγαρέων.

Κατά τη νεκροψία διαπιστώθηκε ότι το σκυλί έφερε μία οπή δεξιά περινεϊκή χώρα, η οποία ήταν και αιμάτωμα του δεξιού επιπεφυκότα. Εσωτερικά, από την ακτινογραφία προέκυψε κάταγμα πυέλου και διαπιστώθηκε ένα βλήμα από αεροβόλο όπλο.

Η μεταλλική ράβδος έχει μεταφερθεί για εξέταση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. ενώ οι αρχές έχουν εξαπολύσεο ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.