σοκαριστική-εικόνα-της-συντρόφου-του-894680
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.04.2021 | 19:34

Σοκαριστική εικόνα της συντρόφου του Φαήλου Κρανιδιώτη μέσα από το νοσοκομείο

Η εντυπωσιακή fashion blοgger και σύντροφος του προέδρου της Νέας Δεξιάς, Φαήλου Κρανιδιώτη, Tζούλια Παπαδοπούλου σοκάρει με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στα προσωπικά της social media, μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με κορονοϊό.

Το TLIFE, επικοινώνησε με την Τζούλια η οποία δήλωσε μέσα από το νοσοκομείο, ότι πρόσεχε σαν τρελή και έπαιρνε όλα τα μέτρα ασφαλείας,  αλλά τελικά κόλλησε και μάλιστα το περνάει πάρα πολύ βαριά στο νοσοκομείο αφού μετά τον υψηλό πυρετό, της γύρισε σε πνευμονία και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σωτηρία εδώ και 16 μέρες.

Η Τζούλια ομολογεί στο TLIFE, ότι πέρασε εφιαλτικές μέρες μη μπορώντας να αναπνεύσει: ‘Την όγδοη μέρα  που είχα πυρετό, με χτύπησε με αναπνευστική ανεπάρκεια, δύσπνοια και βήχα, και με πήγαν κατευθείαν στα επείγοντα” λέει η όμορφη influencer.

H Tζούλια αποκαλύπτει ότι κόλλησε κορονοϊό και τον Φαήλο Κρανιδιώτη ο οποίος το πέρασε πιο ελαφριά από εκείνη, ωστόσο νοσηλεύτηκε και εκείνος στο νοσοκομείο και πήρε εξιτήριο σήμερα.

Σήμερα πρώτη μέρα που νιώθει λίγο καλύτερα, η Τζούλια στέλνει σε όλους το δικό της μήνυμα: Είναι πολύ σημαντικό να εμβολιαστούμε όλοι μας. Έτσι μόνο θα σεβαστούμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας, έτσι μόνο θα προχωρήσει η ανθρωπότητα μπροστά. Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι και ώριμοι.

Να μην ακούμε τις ανοησίες των αντιεμβολιαστών και των αρνητών του ιού. Η ζωή μας είναι πολύτιμη.

Η Τζούλια δημοσίευσε φωτογραφίες από το κρεβάτι του νοσοκομείου και έγραψε:

“Δεκαέξι ολόκληρες ημέρες άρρωστη με κόβιντ και πνευμονία, οκτώ ημέρες στο νοσοκομείο, ξαφνικά από το δωμάτιο μου στα επείγοντα, με οξυγόνο 24/7 και φουλ φάρμακα.

Ακόμη, βρίσκομαι εδώ, στην Δ Πνευμονολογική του Σωτηρία, οι γιατροί και οι νοσοκόμες είναι υπέροχοι όλοι, ήρωες. Με προσέχουν πολύ.

Πέρασα ίσως την χειρότερη περίοδο της ζωής μου χωρίς υπερβολή, δύο βράδια νόμιζα πως δεν θα τα καταφέρω, ήταν εφιαλτικά.

Ξυπνάω νιώθοντας απέραντη ευγνωμοσύνη που αναπνέω κανονικά.

Και κάτι άλλο πολύ σημαντικό.

ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ. Σεβαστείτε την ζωή σας και τις ζωές των άλλων.

Ευχαριστώ τους φίλους μου και τις φίλες μου που με γέμισαν με μηνύματα αγάπης αυτές τις ημέρες, μου έστειλαν χυμούς και μπισκότα για να με γλυκάνουν και που με σκέφτονται διαρκώς. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ” έγραψε η Τζούλια

Πηγή: tlife