Τροχός της Τύχης: Βρέθηκε το νέο κορίτσι του τηλεπαιχνιδιού

Ο τροχός… γύρισε και η τύχη φαίνεται πως χαμογέλασε πλατιά για ένα νέο κορίτσι το οποίο είναι εκείνο τελικά που θα αναλάβει τη νέα τηλεοπτική σεζόν τη θέση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου στο πλευρό του Γιώργου Πολυχρονιδη στο Star, στο τηλεπαιχνίδι «Τροχός της Τύχης».

Εδώ και πολύ καιρό από τα Studio Pro, έχουν κάνει πέρασμα πολλά νεαρά και όμορφα κορίτσια με σκοπό να κάνουν δοκιμαστικό έτσι ώστε να γίνουν εκείνες το κορίτσι του «Τροχού της τύχης». Φαίνεται, λοιπόν, πως στα τελευταία κάστινγκ που πραγματοποιήθηκαν στα μέσα αυτή της εβδομάδας βρέθηκε η τυχερή!!

Προς το παρόν το νέο κορίτσι δεν έχει υπογράψει, ωστόσο οι δικές μας πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα κορίτσι το οποίο άρεσε πιο πολύ απ’ όλα και είναι ένα βήμα πριν κλείσει οριστικά κι έτσι να είναι εκείνο που θα γυρίζει τα γράμματα στο πολύ επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι του Star, Τροχός της Τύχης.

Σύντομα, λοιπόν, θα “κλειδώσει” οριστικά και θα προστεθεί και αυτό το νέο πρόσωπο στο δυναμικό του Star, έτσι ώστε πολύ σύντομα να αρχίσουν τα γυρίσματα του νέου κύκλου. Όπως συμβαίνει με όλες τις εκπομπές έτσι και στον «Τροχό της τύχης», επιθυμούν να γυρίσουν αρκετά επεισόδια πριν φύγουν για διακοπές έτσι ώστε να έχουν «κάβα» πριν αρχίσει η σεζόν.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]