σοκ-με-το-θάνατο-19χρονου-σε-λούνα-παρκ-1374760
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.08.2024 | 07:30

Σοκ με το θάνατο 19χρονου σε λούνα παρκ

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοβαρός τραυματισμός 19χρονου σημειώθηκε τα μεσάνυχτα σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Ο 19χρονος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πολύγυρου σε κρίσιμη κατάσταση, όταν το παιχνίδι στο οποίο επέβαινε έσπασε.

Ο νεαρός περνούσε τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά του στην περιοχή, ενώ παρόντες στο περιστατικό ήταν η μητέρα και τα αδέλφια του.

Ο 19χρονος έπεσε υπό αδιευκρίνιστές συνθήκες από το παιχνίδι του λούνα παρκ, ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ακούστηκε ένας θόρυβος πριν σωριαστεί στο έδαφος.

Εκείνη τη στιγμή βρισκόντουσαν και άλλα άτομα πάνω στο παιχνίδι, ενώ έγιναν αναφορές και για δύο ελαφρά τραυματίες.

Λίγο μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο ο 19χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.