τράπεζα-πειραιώς-καταγγελίες-συμπερ-898390
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.05.2021 | 12:27

Τράπεζα Πειραιώς-Καταγγελίες: Συμπεριφερθείτε με σεβασμό – Δεν νομίζω ότι έχει πληγεί η κερδοφορία σας

Τράπεζα Πειραιώς-Καταγγελίες: Συμπεριφερθείτε με σεβασμό – Δεν νομίζω ότι έχει πληγεί η κερδοφορία σας
Αγανακτισμένοι φαίνεται πως είναι πολλοί πελάτες της τράπεζας Πειραιώς στα social media (διαβάστε ενδεικτικά μόνο  εδώ κι εδώ).
Αυτή τη φορά όμως μια πελάτισσα τα είπε έξω από τα δόντια.
Συγκεκριμένα, κάτω από ανάρτηση της τράπεζας στο facebook (εδώ) γράφει:
«Αμέτρητα τηλεφωνήματα σε διάφορα υποκαταστήματα για ραντεβού σχετικά με υπόθεση 5 λεπτών. Απάντηση καμία από την άλλη πλευρά».
Η τράπεζα απαντά το εξής:

«Καλησπέρα σας (…) Λυπούμαστε που δεν καταφέραμε να σας εξυπηρετήσουμε τηλεφωνικώς. Για να επικοινωνήσει ένας εκπρόσωπός μας μαζί σας, θα θέλατε να μας δώσετε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας μέσω προσωπικού μηνύματος καθώς και μερικές πληροφορίες για το ζήτημα που αντιμετωπίζετε; Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση». 

Η πελάτισσα όμως δεν μασάει τα λόγια της:

 «Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, αλλά το ζήτημα είναι να μην ξεροσταλιάζουμε στο τηλέφωνο για τα αυτονόητα. Κάποτε πρέπει να μας συμπεριφερθείτε με τον στοιχειώδη σεβασμό, δεδομένου ότι είμαστε πελάτες έστω και εξαναγκαστικά. Δεν νομίζω ότι έχει πληγεί η κερδοφορία σας (η πραγματική, όχι εκείνη που θα επιθυμούσατε), ώστε να μην διαθέτετε το απαραίτητο προσωπικό».

Τέλος, η τράπεζα δίνει μια μάλλον τυπική απάντηση:

«Λυπούμαστε για την αναστάτωση. Ωστόσο, προκειμένου να διαχειριστούμε το ζήτημά σας και να σας εξυπηρετήσουμε, θα χρειαστεί να μας στείλετε μέσω προσωπικού μηνύματος ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Στη διάθεσή σας».

Δείτε την εικόνα με τον διάλογο: