τραγωδία-στη-λέσβο-δύο-γυναίκες-σκοτώ-1612567
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.07.2026 | 23:25

Τραγωδία στη Λέσβο: Δύο γυναίκες σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (15/7) στον δρόμο Παναγιούδας – Μόριας, στη Λέσβο, στο ίδιο περίπου σημείο όπου πριν από έναν μήνα είχαν σκοτωθεί δύο νεαροί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο γυναίκες εξετράπη, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ωστόσο οι διασώστες διαπίστωσαν τον θάνατο των δύο επιβαινουσών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα θύματα είναι μία γυναίκα ελληνικής καταγωγής και μία γυναίκα από την Αυστραλία.

Το νέο δυστύχημα έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, καθώς σημειώθηκε σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου πριν από περίπου έναν μήνα είχαν χάσει τη ζωή τους ένας 16χρονος και ένας 18χρονος, όταν το δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού.

Τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.