τους-πιστολέρο-του-κορυδαλλού-αναζ-21068
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.08.2017 | 13:40

Τους «πιστολέρο» του Κορυδαλλού αναζητά η ΕΛΑΣ μέσω βίντεο

Το αξιοποιήσιμο οπτικό υλικό από τις κάμερες που έχει στα χέρια της η Ασφάλεια Αττικής και γίνονται προσπάθειες να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στα video που έχουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών φαίνονται οι δύο πιστολέρο που πυροβόλησαν πέντε φορές στο κατάστημα του 25χρονου κομμωτή.

Δεν έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, ωστόσο είναι πρόσωπα άγνωστα για τις αρχές. Τα όπλα που χρησιμοποίησαν οι δράστες είναι δύο και από τον τόπο της συμπλοκής οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν πέντε κάλυκες οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση.

Ο 25χρονος κομμωτής εξακολουθεί να δηλώνει ότι δεν γνώριζε τους δράστες και πως δεν είχε προσωπικές ή επαγγελματικές διαφορές.

Ο αρρωβιανιστικός της 29χρονης κοπέλας, έχει τραυματιστεί ελαφρά κι εκείνος από την αδέσποτη σφαίρα. Η σφαίρα πρώτα χτύπησε εκείνον επιδερμικά στην κοιλιακή χώρα και στη συνέχεια τραυμάτισε την κοπέλα, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Αττικό νοσοκομείο.