Τόνι Σφήνος: Σπάνια δημόσια έξοδο χωρίς μεταμφίεση (φωτο)
Σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε ο Τόνι Σφήνος χωρίς τη μεταμφίεσή του ως γνωστός showman.
Ο Θάνος Κιούσης όπως είναι το πραγματικό του όνομα παρευρέθηκε στην παρουσίαση ποιητικής συλλογής της Ελένης Φιλίνη.
Κομψά ντυμένος, ευδιάθετος και χαμογελαστός έφτασε στον χώρο της παρουσίασης όπου τον υποδέχτηκε η Ελένη Φιλίνη. Ο φωτογραφικός μας φακός ήταν εκεί και τον απαθανάτισε.

Όταν τον είχαν ρωτήσε τι κακίες είχε ακούσε γι’αυτό που κάνει είχε δηλώσει σε συνέντευξή του. «Έλα μωρέ τώρα, τι είναι αυτός; Χορεύει, χοροπηδάει…» χωρίς να με ξέρουν. Εκεί με στεναχωρεί, γιατί θέλω να γυρίσω και να πω: «Συγγνώμη, ούτε εγώ τον ξέρω, αλλά έχετε πάει να τον δείτε;», θα μου πει: «Όχι, τι να δω;».

Μετά περνάνε 4 χρόνια που όλοι οι γύρω του, του λένε τα καλύτερα και μετά έρχεται, με βλέπει και μου λέει: «Τόνυ, νόμιζα ότι ήσουν μεγάλος καραγκιόζης, αλλά είσαι μάγκας». Έχει συμβεί πάρα πολλές φορές κι εμένα αυτή είναι η μεγαλύτερη ευχαρίστηση μου. Αυτό είναι πιο δυνατό από το χειροκρότημα».
Προτεινόμενα άρθρα
23.07.2026 | 19:48
23.07.2026 | 17:51
23.07.2026 | 15:29






