το-πόρισμα-της-ψυχολόγου-για-τον-μάνο-δ-1035878
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.06.2022 | 17:52

Το πόρισμα της ψυχολόγου για τον Μάνο Δασκαλάκη (βίντεο)

Μετά το πόρισμα της ψυχολόγου για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, στη δημοσιότητα έρχεται και αυτό για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Μετά τις συνεδρίες του με την ψυχολόγο, που εξέτασε και την πρώην σύζυγό του, η ίδια σημειώνει:

«Συνοψίζοντας με τις συνεδρίες με τον πατέρα, φάνηκε να είναι ιδιαίτερα συνεργάσιμος. Είχε τόσο στη διάρκεια των συναντήσεών μας όσο και γενικότερα μια συγκαταβατική στάση. Ήταν φανερό ένα πρωταρχικό ενδιαφέρον να μην εμπλακεί ο ίδιος σε ό,τι γίνεται με τη σύζυγό του. Φάνηκε να τον ενδιαφέρει η εικόνα του σε εμένα.

»(…) Μοιάζει να μην επιμένει ιδιαίτερα όταν δεν παίρνει αυτό που αναμένει όχι τόσο γιατί αποδέχεται το να μην παίρνει αυτό που επιθυμεί όσο γιατί μοιάζει να επενδύει και να αποεπενδύει πολύ γρήγορα από τις σκέψεις του, τις επιθυμίες του και τις σχέσεις με τους άλλους, ακόμα και με σημαντικούς άλλους όπως τα παιδιά του.

» Περιέγραψε τη ζωή της οικογένειάς του με τρία παιδιά που έφυγαν από τη ζωή, με ένα απρόσφορο συναίσθημα. Φαίνεται να κάνει μια προσπάθεια καταστολής των συναισθημάτων του. Υπάρχει απουσία συναισθήματος, ενοχής και ανάμνησης. Σε πολλά σημεία ήταν φανερή η σύγχυση ορίων ποιος είναι ο ενήλικας και ποιος το παιδί. Φαίνεται να μην έχει επαφή με το συναίσθημά του και κάνει φυγές στην προσπάθειά του να διαχειριστεί αυτό που του συμβαίνει».