Το παρασκήνιο πίσω από την πρώτη μέρα της Ελένης Μενεγάκη στον «Πρωινό Καφέ» (βίντεο)

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και την Έλενα Πολυκάρπου μίλησε η Μαρί Καλάβρια απαντώντας, μεταξύ άλλων, για τα πρώτα βήματα της Ελένης Μενεγάκη στον «Πρωινό καφέ».

 Όπως γνωρίζουμε η εκπομπή είχε ξεκινήσει αρχικά με τη Ρούλα Κορομηλά για να πάρει -κάποια χρόνια αργότερα- το τιμόνι της παρουσίασης η Πόπη Χατζηδημητρίου.

Μετά την Πόπη ήρθε η ελένη. Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο έγινε αυτή η τεράστια αλλαγή ήταν απότομος και πολλοί ήταν αυτοί που είχαν ερωτηματικά σχετικά με το παρασκήνιο αυτής της ξαφνικής απόφασης. Στην πραγματικότητα, η Πόπη Χατζηδημητρίου ενημερώθηκε ότι πρόκειται να έχει δίπλα της ένα νεαρό κορίτσι. Εκείνη δε δέχθηκε και επικράτησε η ελένη καθώς την αμέσως επόμενη μέρα την είδαμε να καλημερίζει η ίδια τους τηλεθεατές.

«Η Πόπη Χατζηδημητρίου φεύγει μέσα σε μια νύχτα κι έρχεται την επόμενη μέρα το πρωί η Ελένη Μενεγάκη. Για πολλούς που δεν γνωρίζουν, τότε λένε στην Πόπη ότι θα είναι μαζί της κι ένα νέο κορίτσι, η Ελένη Μενεγάκη. Η Πόπη δεν το δέχεται και την επόμενη μέρα παρουσιάζει την εκπομπή η Ελένη. Εσείς το ξέρατε όλο αυτό;» ανέφερε η δημοσιογρ’αφος με την Μαρία Καλάβρια που ήταν τότε στην εκπομπή να επιβεβαιώνει το παρασκήνιο.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, ΠΡΩΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ, ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!