το-μοντέλο-που-διεκδικεί-να-εκλεγεί-δη-612986
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.04.2019 | 12:54

Το μοντέλο που διεκδικεί να εκλεγεί δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης

Η Αιμιλία Σαββάτη είναι 25 ετών. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι πανέμορφη και έχει ασχοληθεί έξι χρόνια με το modelling. Έχει πάρει μέρος σε μεγάλες επιδείξεις μόδας και έχει πραγματοποιήσει αρκετές φωτογραφήσεις.Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος για τον δήμο Θεσσαλονίκης με την παράταξη «Θεσσαλονίκη Θετικά» του Μάκη Κυριζίδη.

 «Θέλω να ασχοληθώ με όσα συμβαίνουν στο Δήμο μας και να προσφέρω στους συμπολίτες μου στον τομέα που γνωρίζω» σημειώνει η Αιμιλία, εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση ενασχόλησης με τα κοινά.

Η ίδια έχει μπει για τα καλά σε προεκλογικούς ρυθμούς. Αφιερώνει αρκετές ώρες την ημέρα για να προσεγγίσει δημότες της Θεσσαλονίκης, να μιλήσει μαζί τους και να τους πείσει να την ψηφίσουν.

Η υποψηφιότητας ήδη έχει αρχίσει να προκαλεί συζητήσεις και να απασχολεί σοβαρά κατοίκους και αντιπάλους στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της χώρας.