Τηλεοπτικές άδειες: Στο φως σήμερα το σκεπτικό της απόφασης του ΣτΕ

Δυόμισι, περίπου, μήνες μετά την κρίσιμη διάσκεψη της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες, δημοσιοποιείται σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση περί αντισυνταγματικότητας του νόμου Παππά.

Το αποτέλεσμα της πολύωρης διάσκεψης της 26ης Οκτωβρίου 2016 θα ανακοινωθεί στην πρώτη συνεδρίαση της Ολομέλειας του ΣτΕ για το 2017 από τον πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου Νικ. Σακελλαρίου δρομολογώντας, όπως λένε αρμόδιες πηγές, εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία της σύνταξής της απόφασης έχει ολοκληρωθεί, δυόμισι μήνες μετά, καθώς είναι διάχυτη η αίσθηση του κατεπείγοντος αφού εκτιμάται πως  το σκεπτικό της πλειοψηφίας (14-11) του Δικαστηρίου αναμένεται να αποτελέσει τον οδικό χάρτη για τον επικείμενο διαγωνισμό αδειοδότησης.

Τη σύνταξη της απόφασης του ΣτΕ για τον διαγωνισμό Παππά έχει αναλάβει ο σύμβουλος Επικρατείας και εισηγητής της υπόθεσης στην Ολομέλεια κ. Γ. Παπαγεωργίου.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ, ΣΤΕ, ΑΠΟΦΑΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!