τι-πρέπει-να-ξέρετε-για-τις-αεροσυνοδο-24056
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.07.2017 | 09:43

Τι πρέπει να ξέρετε για τις αεροσυνοδούς

Οι αεροσυνοδός είναι πάντα ευγενική και χαμογελαστή. Όμως παρατηρεί αμέσως κάποια χαρακτηριστικά σε κάθε επιβάτη, την ώρα που αυτός μπαίνει στο αεροπλάνο:

1. Αν την κοιτά στα μάτια: όσοι αποφεύγουν την οπτική επαφή, αμέσως μπαίνουν σε μια λίστα ανησυχίας. Φοβούνται να πετάξουν; Έχουν προβλήματα; Είναι αφηρημένοι; Κρύβουν κάτι; Πάντως, χωρίς οπτική επαφή, η αεροσυνοδός θα σας παρατηρεί διαρκώς.

2. Αν είναι μεθυσμένος: ήπιατε ένα-δύο ποτηράκια στο αεροδρόμιο, πριν την πτήση; Αυτόματα, η αεροσυνοδός θα σας βάλει σε λίστα πιθανού μπελά και ενδεχομένως να μην σας επιτρέψει να πετάξετε.

3. Αν είναι γυμνασμένος: αν υπάρξει πρόβλημα και αναταραχή στη διάρκεια της πτήσης, ο γυμνασμένος επιβάτης θα επιστρατευτεί από την αεροσυνοδό να επαναφέρει την τάξη στην καμπίνα.

4. Αν της μιλά: ένας χαιρετισμός δημιουργεί καλή πρώτη εντύπωση. Πάντα!

5. Αν είναι καλά στην υγεία του: άρρωστοι επιβάτες ίσως δεν πρέπει να πετάξουν, για το δικό τους καλό αλλά και για το καλό της πτήσης συνολικά.

6. Αν είναι νευρικός: ένας νευρικός επιβάτης μπορεί απλώς να φοβάται τις πτήσεις, όμως μπορεί να κρύβει και κάτι και αμέσως η αεροσυνοδός τον βάζει ψηλά στη λίστα των ατόμων που πρέπει να έχει στο νου της.