τι-είπε-για-τη-λέξη-πρωθυπουργός-ο-μ-836343
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.10.2020 | 13:38

Τι είπε για τη λέξη “πρωθυπουργός” ο μικρός “Σέργιος” από τις Άγριες Μέλισσες

Την παράσταση έκλεψε στο χθεσινό «The 2 Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο μικρός Σπύρος Ντούγιας ο οποίος έχει το ρόλο του Σέργιου στις Άγριες Μέλισσες.

Ο μικρός έκατσε στον καναπέ του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για το πως είναι να παίζει στην σειρά ενώ ανέφερε πως τον επέλεξαν ως τον γιο του Νικηφόρου και της Ασημίνας.

«Εγώ είχα παίξει και στο Αν Ήμουν Πλούσιος. Είχα παίξει σε πολλές διαφημίσεις κι είπαν να με δούνε σε αυτήν τη σειρά. Ήρθα εδώ το στούντιο κάπα κι ήμουν ντροπαλός. Ήμουν με την Κατερίνα Γερονικολού», είπε για την επιλογή του στη δημοφιλή σειρά.

Άφθονο γέλιο χάρισε το στιγμιότυπο που παρουσιαστής τον ρώτησε αν ξέρει τι σημαίνει πρωθυπουργός. Ο μικρός Σπύρος απάντησε χωρίς να το σκεφτεί «Τσίπρας».

Στη συνέχεια όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του είπε ότι το αξίωμα αυτό κατέχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και του ζήτησε να του στείλει ένα μήνυμα, ο μικρός ζήτησε από τον Πρωθυπουργό να πάει στην γιαγιά και του παππού του στη Σαντορίνη και να τους δώσει 10 ευρώ για να πάνε να πάρουν ότι θέλουν για να φάνε.

Δείτε το στιγμιότυπο μετά το 6:10: