Τι απαντά ο Φερεντίνος σε καταγγελίες παικτών ότι δεν πήραν τα χρήματα του Deal

Συνέντευξη στο περιοδικό Tv Έθνος παραχώρησε ο Χρήστος Φερεντίνος απαντώντας, μεταξύ άλλων, στις κατηγορίες παικτών που πέρασαν από το Deal και κέρδισαν ότι δεν παρέλαβαν ποτέ τα χρήματά τους.

Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης παρακάτω:

Το Καλοκαίρι υπήρξαν κάποιες καταγγελίες παικτών του «Deal» ότι δεν έχουν λάβει χρήματα που κέρδισαν. Τι έγινε με αυτήν την ιστορία;

Δεν ίσχυε όλο αυτό που βγήκε προς τα έξω. Καθυστέρησαν λίγες μέρες να πληρωθούν κάποιοι παίκτες. Φυσικά, στο τέλος πληρώθηκαν όλοι.

Έχουν ακουστεί πολλά για απλήρωτες τηλεοπτικές σειρές. Εσένα σου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο σε κάποια από τις εκπομπές σου;

Όχι, ποτέ δεν μου έχει συμβεί σε δική μου εκπομπή να μείνω απλήρωτος εγώ ή συνεργάτες μου.

Αν δεν ήσουν παρουσιαστής τι θα ήθελες να είσαι;

Θα ήθελα αυτό που θέλουν όλοι. Να μπορώ να γράφω βιβλία και να βγάζω λεφτά από αυτό. Κάτι άλλο που θα μου άρεσε και το οποίο υπάρχει μέσα μου είναι ο θεατρικός χώρος. Όχι με την έννοια του θεάτρου τόσο, όσο με εκείνη του θεάματος, που μπορείς να είσαι live στη σκηνή και να επικοινωνείς με τον κόσμο.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΧΡΗΜΑΤΑ, ΠΑΙΚΤΕΣ, ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, DEAL


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]