θεσσαλονίκης-άνδρες-παρίσταναν-τους-1416294
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.10.2025 | 13:19

Θεσσαλονίκης: Άνδρες παρίσταναν τους αστυνομικούς – Πως τους έπιασαν οι αρχές

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τρεις άνδρες ηλικίας, οι δύο 21 και ο τρίτος 19 ετών που παρίσταναν τους αστυνομικούς συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης στη Θεσσαλονίκη.

Εις βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορδελιού – Εύοσμου, για τα αδικήματα της αντιποίησης αρχής και παράβασης του Νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες χθες (6/10) στον Εύοσμο, οι ανωτέρω, επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ενός εξ’ αυτών, το οποίο έφερε φάρο, υποδυόμενοι τους αστυνομικούς αποπειράθηκαν να ελέγξουν αστυνομικό που βρισκόταν στη λήξη της Υπηρεσίας του.

Όταν αντιλήφθηκαν την ιδιότητά του, τράπηκαν σε φυγή, πλην όμως έπειτα από άμεσες ενέργειες του αστυνομικού και με τη συνδρομή κληθέντων αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, ακινητοποιήθηκαν σε κοντινή περιοχή.

Εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένας φάρος, ένα ρόπαλο και ένα μαχαίρι.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.