θεσσαλονίκη-προφυλακιστέος-και-ο-4ος-α-741076
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.02.2020 | 15:58

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος και ο 4ος αδερφός για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη ταχυφαγείου

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε σήμερα ο τέταρτος αδελφός που απολογήθηκε στην 4η τακτική ανακρίτρια για τη δολοφονία του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου, στη Θεσσαλονίκη.

Αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται αλλά παραδέχτηκε ότι συμμετείχε στο ξυλοδαρμό του εργοδότη του αδελφού του ενώ δεν γνώριζε για το μαχαίρι και δεν αντιλήφθηκε τις μαχαιριές.

Ο 37χρονος είχε «λευκό» ποινικό μητρώο μέχρι πρότινος και τώρα κατηγορείται για την ανθρωποκτονία εκ προθέσεως από κοινού. Παραδόθηκε, μετά τις συλλήψεις των τριών αδελφών του, στην αστυνομία. Δεν είχε προηγούμενη παραβατική συμπεριφορά και ήταν απασχολούμενος σε εργασίες επισκευών.

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν χθες και οι τρεις συγκατηγορούμενοι αδελφοί του που απολογήθηκαν στην 4η τακτική ανακρίτρια για τη δολοφονία του 45χρονου.

Πρόκειται για τον 32χρονο υπάλληλο του καταστήματος που είχε διαφορές με το θύμα και τον 20χρονο αδελφό του ο οποίος τον μαχαίρωσε θανάσιμα κατά τη διάρκεια συμπλοκής, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ενώ προφυλακιστέος κρίθηκε και ο μικρότερος αδελφός ηλικίας 17 ετών.

Πηγή: GRTimes