θεσσαλονίκη-η-μητέρα-ούρλιαζε-τι-ε-850674
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.06.2023 | 19:00

Θεσσαλονίκη: «Η μητέρα ούρλιαζε» – Τι είπε ο αστυνομικός που απεγκλώβισε το παιδάκι

Χάρη στη συνδρομή των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. απεγκλωβίστηκε το 1,5 ετών αγοράκι που είχε κλειδωθεί μέσα στο αυτοκίνητο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης το πρωί της Τετάρτης.

Όπως ανέφερε ο αστυνομικός που βοήθησε στον απεγκλωβισμό του παιδιού είπε ότι η μητέρα ούρλιαζε «το παιδί μου». Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, το παιδάκι έπαιζε με το κουμπί κλειδώματος με αποτέλεσμα να κλειδωθεί στο αυτοκίνητο ενώ η μητέρα του βρισκόταν έξω από αυτό.

Ο Αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Χρήστος Γκανάτσιος, ο οποίος ήταν αυτός που απεγκλώβισε το παιδάκι, είπε:

«Δεν ρωτήσαμε πόση ώρα βρίσκεται το παιδί στο αυτοκίνητο. Με την άδειά της και χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο το οποίο έχουμε πάνω μας, κάναμε θραύση του πίσω αριστερού παραθύρου πίσω από τον οδηγό, προσπαθώντας να ξεκλειδώσουμε το αυτοκίνητο και να απεγκλωβίσουμε το ανήλικο το οποίο ήταν δεμένο. Έσπασα το παράθυρο, εισήλθα εντός, άνοιξα την πόρτα από την πλευρά του ανήλικου για να παραλάβει η μητέρα το παιδί της. Το παιδάκι ήταν φοβισμένο από τον θόρυβο που έκανε το τζαμί για να σπάσει. Είναι πολύ άσχημο να βλέπεις το παιδί σου κλειδωμένο σε ένα αυτοκίνητο, να μην μπορείς να κάνεις τίποτα για να το βγάλεις και η θερμοκρασία συνεχώς να ανεβαίνει», σημείωσε ο κ. Γκανάτσιος.