θεσσαλονίκη-άγριο-ξύλο-σε-συναυλία-τρ-1191677
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.06.2023 | 08:31

Θεσσαλονίκη: Άγριο ξύλο σε συναυλία τράπερ

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Άγριο ξύλο έπεσε το βράδυ της Πέμπτης στα εγκαίνια club στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, την ώρα που τραγουδούσε ο τράπερ Sidarta.

Στο βίντεο – ντοκουμέντο φαίνεται ο καβγάς να ξεκίνησε ακριβώς πίσω από τον τράπερ. Όταν ο ίδιος κατάλαβε τι ακριβώς συνέβαινε, μπήκε και εκείνος στον καβγά.

Τα άτομα μεταξύ τους ξυλοκοπήθηκαν άγρια, τη στιγμή που στο μαγαζί υπήρχε πλήθος κόσμου.

Πολλοί θαμώνες άρχισαν και φώναζαν καθώς τρομοκρατήθηκαν από την συμπλοκή, ενώ στο σημείο έφτασε και η αστυνομία.

Αφορμή για τον άγριο ξυλοδαρμό, φέρεται να στάθηκε ένας άνδρας που πήγε να προσφέρει ένα σφηνάκι στον τράπερ και τόσο εκείνος όσο και η ομάδα του το αρνήθηκαν. Στη συνέχεια ο άνδρας φέρεται να φώναξε τη δική του παρέα και αμέσως μετά ξεκίνησε η συμπλοκή.

@mpetziouu ΠΟΙΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΣΙΝΤΑΡΤΑ ΜΟΥ.🥲 #live #foryou #geisha #fypシ #xzybca #tiktok #fyyy #greecetiktok #viralvideo #sidarta #fypage #skg #viral ♬ πρωτότυπος ήχος – Κυριακή Μπέτζιου