θάνατος-ελένης-καριολάκη-τα-δάχτυλά-1268794
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.11.2023 | 10:24

Θάνατος Ελένης Καριολάκη: “Τα δάχτυλά της ήταν δαγκωμένα”, λέει ο σύζυγός της

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες του συζύγου και των γειτόνων της Ελένης Καριολάκη, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών.

Η Ελένη Καριολάκη που έγινε γνωστή μέσα από το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» πριν από 14 χρόνια, βρέθηκε νεκρή μέσα στο δωμάτιο του σπιτιού της, τέσσερις ημέρες μετά τον θάνατό της, όπως ειπώθηκε στη “Super Κατερίνα”.

Η κάμερα της εκπομπής “T-Live” βρέθηκε έξω από το σπίτι της Ελένης Καριολάκη στην Αγία Παρασκευή, στην οποία μίλησε ο σύζυγός της αλλά οι γείτονές της.

«Δεν υπήρχε κανείς να μας βοηθήσει. Οι γείτονες μου δίνουν φαγητό και μία γυναίκα μου έδωσε λεφτά. Τώρα είμαι μόνος. Μου λείπει η γυναίκα μου», είπε ο σύζυγος της Ελένης Καριολάκη, Μανώλης.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου Ειρήνη Πεϊβάνη για το πώς δεν αντιλήφθηκε ότι η σύζυγός του ήταν νεκρή επί τέσσερις ημέρες στο ντιβάνι που συνήθιζε να κοιμάται, ο κύριος Μανώλης απάντησε: «Δεν μου μιλούσε».

Τη σορό της γυναίκας εντόπισε ο αδερφός του συζύγου της Ελένης Καριολάκη όταν ειδοποιήθηκε από τους γείτονες.

«Ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι, είχε μαυρίσει. Ο σύζυγός της δεν το κατάλαβε γιατί είπε ότι κι άλλες φορές είχε μείνει τρείς μέρες ξαπλωμένη στο κρεβάτι και μετά σηκωνόταν. Μόλις με ειδοποίησαν ήρθα κατευθείαν», ανέφερε γείτονας της Ελένης Καριολάκη στην εκπομπή του Alpha.

Άλλος κάτοικος της Αγίας Παρασκευής σημείωσε στην κάμερα του Alpha πως: «Τα δάχτυλά της ήταν δαγκωμένα. Τώρα από τι ήταν δαγκωμένα, δεν ξέρω. Ίσως να μην είχε φάει. Της είχαν δαγκώσει τα χέρια; Δεν ξέρω».

Να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ενημερωτικής εκπομπής, πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφραζαν ανησυχία για τις συνθήκες διαβίωσης της Ελένης Καριολάκη και του συζύγου της, με τον οποίο είχαν παντρευτεί πριν από οκτώ χρόνια. Μάλιστα, μέλη φιλοζωικού σωματείου που ειδοποιήθηκαν από την Πρόνοια το μεσημέρι της Τρίτης 21 Νοεμβρίου μετέφεραν τα σκυλιά που ζούσαν στο σπίτι και ήταν ατάιστα για αρκετές ημέρες.

Αναμένονται η ιατροδικαστική εξέταση και οι τοξικολογικές εξετάσεις που θα αποκαλύψουν τα αίτια του θανάτου της Ελένης Καριολάκη.