θάνατος-63χρονης-μετά-από-εμβολιασμό-τι-672797
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.03.2021 | 20:31

Θάνατος 63χρονης μετά από εμβολιασμό: Τι λένε συγγενείς & αυτόπτες μάρτυρες (βίντεο)

Σε σοκ είναι η οικογένεια της 63χρονης η οποία έφυγε ξαφνικά από την ζωή λίγο μετά τον εμβολιασμό της στο εμβολιαστικό κέντρο στο Ίλιον.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό της περιβάλλον η άτυχη γυναίκα έκανε σήμερα την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca. Κάθισε 20 λεπτά στο εμβολιαστικό κέντρο και στην συνέχεια έφυγε για να πάει στο σπίτι της.

Όπως περιγράφουν η γυναίκα βγαίνοντας αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζήτησε από έναν περαστικό να την βοηθήσει. Ο άνδρας την έπιασε αγκαλιά και προσπάθησε να την βοηθήσει. Αμέσως, έτρεξαν έξω γιατροί από το εμβολιαστικό κέντρο και την μετέφεραν μέσα.

Κλήθηκε και το ΕΚΑΒ αλλά δυστυχώς η γυναίκα δεν άντεξε και τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο newsit.gr και τόνισε πως: «Ήμουν μπροστά στο γεγονός. Η κυρία βγήκε από το κέντρο υγείας, πήγε έκατσε στο παγκάκι, οι γείτονες ειδοποιήσανε γιατί δεν αισθανόταν καλά.

Τα παλικάρια από το κέντρο υγείας την πήραν με ένα καροτσάκι και την πήγαν μέσα και μετά από λίγο κατέληξε. Ήρθε ασθενοφόρο, ήρθε αστυνομία γενικά υπήρχε μια αναταραχή στη γειτονιά μας».

Δείτε όσα είπε:

Για την υπόθεση αυτή γίνεται έρευνα από τις αρχές για το αν τα αίτια του θανάτου της σχετίζονται ή όχι με το εμβόλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Επιτροπή Εμβολιασμών ερευνά το περιστατικό και αναμένει την ιατροδικαστική εξέταση αφού πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο. Και τονίζουν μάλιστα ότι είναι πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα. Επίσης έχει ενημερωθεί η ηγεσία του υπουργείου Υγείας και τονίζεται ότι σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση ο θάνατος δεν φαίνεται να σχετίζεται με το εμβόλιο.

(ρεπορτάζ: Γιάννα Σουλάκη – Λευτέρης Σουχάιμπ)-Πηγή: newsit.gr