τέλος-η-πόπη-τσαπανίδου-από-την-alter-ego-το-596407
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.03.2019 | 23:05

Τέλος η Πόπη Τσαπανίδου από την «Alter Ego» του Μαρινάκη

Στο, υπό σχεδιασμό, κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, προτού αυτό εκπέμψει και λάβει την πολυπόθητη άδεια εθνικής εμβέλειας από το ΕΣΡ και ενώ ήδη σχεδιάζεται να εκπέμψει πρώτα ως web tv, μετρούν ήδη μια ηχηρή αποχώρηση.

Η Πόπη Τσαπανίδου, λοιπόν, αποτελεί ήδη παρελθόν από την ‘’Alter Ego’’, έχοντας αναλάβει χρέη διευθύντριας του τηλεοπτικού σταθμού που βρίσκεται στα σκαριά, πριν από μόλις 4 μήνες.

Η δημοσιογράφος, μετά την πολυετή συνεργασία της με το Star το περασμένο καλοκαίρι, ήταν η πρώτη επίσημη προσθήκη της ‘’Alter Ego’’ για το τηλεοπτικό της πρότζεκτ, το οποίο θα ξεκινούσε, αρχικά, με ένα web tv, αναμένοντας μια τηλεοπτική άδεια.

Μάλιστα, μια βδομάδα νωρίτερα είχε προηγηθεί η κατάθεση προσφοράς στο ΕΣΡ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη μια από τις δύο «ορφανές» τηλεοπτικές άδειες.

Μια εξήγηση η οποία ήδη συζητείται, για την απομάκρυνση της Πόπης Τσαπανίδου είναι η «ασυμφωνία επαγγελματικών χαρακτήρων» σε σχέση με εκείνα τα οποία είχαν κανονιστεί ότι θα γίνουν στο πρόγραμμα του καναλιού προτού συμφωνήσουν οι δύο πλευρές.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τη θέση της έχει καλύψει ήδη ο Σταμάτης Μαλέλης, αλλά -αρχικά- δεν υπήρχε καμία σχετική, επίσημη ανακοίνωση.