Τα πάντα… λευκά στα Τρίκαλα: Το έστρωσε για τα καλά

  • Απο stergios
  • 18 Νοεμβρίου 2018 - 10:49
  • Comments Off

Απόλυτα χειμερινό σκηνικό έχει δημιουργηθεί στις ορεινές περιοχές του νομού Τρικάλων, σε υψόμετρο πάνω από τα 800 μέτρα.

Ηδη το έχει στρώσει για τα καλά, ενώ η χιονόπτωση συνεχίζεται. Στο χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου και τα Περτουλιώτικα λιβάδια το χιόνι έχει ξεπεράσει τους 30 πόντους.

Τα εκχιονιστικά μηχανήματα της περιφέρειας Θεσσαλίας δουλεύουν ασταμάτητα, για να μείνει ανοιχτό οδικό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής.

Ο κόσμος δεν έχασε ευκαιρία και έσπευσε να απολαύσει το μαγευτικό τοπίο που έχει δημιουργηθεί, ενώ ήδη έχει αρχίσει ο… χιονοπόλεμος.

Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται από την έξοδο της Ελάτης προς Βλάχα, χιονοδρομικό κέντρο, Περτουλιώτικα λιβάδια, Περτούλι, μέχρι και το Περτούλι. Προς Νεραϊδοχώρι ο δρόμος είναι πιο καθαρός με λιγότερο χιόνι.

Τα εκχιονιστικά μηχανήματα δουλεύουν για να μείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι. Στα πεδινά το νομού συνεχίζονται οι έντονες βροχοπτώσεις.

Πηγή: trikalaola

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΧΙΟΝΙ, VIDEO, ΠΕΡΤΟΥΛΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!