σύζυγος-37χρονου-που-πέθανε-από-κορωνοϊ-815907
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.11.2020 | 21:30

Σύζυγος 37χρονου που πέθανε από κορωνοϊο: Αυτό συνέβη μόλις πήγε για διασωλήνωση

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συγκλονίζει η απώλεια ενός 37χρονου πατέρα τριων παιδιών. Συντετριμμένη η συζυγός του μίλησε στον ΣΚΑΙ για τον χαμό του ανθρώπου της, στην κυριολεξία από τη μία στιγμή στην άλλη.

Δύο εβδομάδες πάλευε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ ο 37χρονος Τάσος.

«Ξαφνικά, κανείς δεν το κατάλαβε, κανείς δεν το περίμενε. Όλοι οι φίλοι του τον αγαπούσαν» λέει η σύζυγος του θύματος, Μαρία Δουλγερίδη

«Όταν ήταν στο δωμάτιο μιλούσαμε, είχαμε επικοινωνία, αλλά μόλις πήγε για διασωλήνωση δεν είχαμε επικοινωνία. Έπρεπε να διασωληνωθεί μας είχαν πει οι γιατροί, γιατί δεν άντεχε με τις μάσκες, δεν του έφτανε ο αέρας. Μου είπαν είναι υποχρεωτικό να τον διασωληνώσουμε, γιατί είναι και νέος έχει και την οικογένειά του. Τους έλεγα κάντε ό,τι μπορείτε» σημειώνει η ίδια.

«Έκανε το τεστ και βγήκε θετικό. Ο γιατρός του μας είπε ότι πρέπει να πάει στο νοσοκομείο . Αν δεν πήγαινε στο νοσοκομείο θα τον έχανα στο σπίτι μου. Προσέχαμε. Όλοι μάσκες , όλοι γάντια. Προσέχαμε.

Να είναι στα σπίτια τους, ειδικά οι γονείς με τα παιδιά τους» υπογραμμίζει.

Ο Τάσος ήταν στη λίστα αναμονής για μεταμόσχευση καρδιάς. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που ήταν πολύ προσεκτικός.

Κώστας Παναγιωτάκης

O Κώστας Παναγιωτάκης, πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ΕΚΠΑ, είναι δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, με εμπειρία άνω των 20 ετών στο αυτοδιοικητικό & πολιτικό ρεπορτάζ. Τα τελευταία χρόνια κατέχει θέσεις ευθύνης σε Μέσα τοπικής και πανελλαδικής εμβέλειας. http://www.linkedin.com/in/kostas-panagiotakis-45333141b