συνελήφθη-μία-32χρονη-για-υπόθαλψη-του-β-780343
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 23.03.2022 | 20:28

Συνελήφθη μία 32χρονη για υπόθαλψη του Βασίλη Δημάκη

Η γυναίκα που υπέθαλπτε τον δραπέτη Βασίλη Δημάκη στο διαμέρισμά της στη Νίκαια, συνελήφθη, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. Η 32χρονη κατηγορείται για υπόθαλψη, ενώ κατά τις έρευνες στην οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 κινητά τηλέφωνα, κοπίδι, μαχαίρι, ενδύματα και ιδιόχειρες σημειώσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022, εντός οικίας σε περιοχή του Πειραιά, ο 43χρονος ημεδαπός δραπέτης φυλακών, ο οποίος την περασμένη Πέμπτη 17 Μαρτίου είχε αποδράσει παραβιάζοντας τη συσκευή ηλεκτρονικής επιτήρησης (βραχιολάκι).

Η σύλληψη του είναι αποτέλεσμα συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά με τη συμμετοχή αστυνομικών της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.) και Ομάδων Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.), κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.).

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθη και 32χρονη αλλοδαπή, η οποία κατηγορείται για υπόθαλψη, ενώ κατά τις έρευνες στην οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 κινητά τηλέφωνα, κοπίδι, μαχαίρι, ενδύματα και ιδιόχειρες σημειώσεις.