συνάντηση-ελισάβετ-χάρι-είσαι-ευπρό-742789
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.03.2020 | 13:15

Συνάντηση Ελισάβετ – Χάρι: Είσαι ευπρόσδεκτος όποτε θελήσεις να επιστρέψεις

Το αίμα νερό δεν γίνεται και αυτό συμβαίνει και στους γαλαζοαίματους. Η βασίλισσα Ελισάβετ είχε μια συνάντηση με τον εγγονό της, τον πρίγκιπα Χάρι, στο κάστρο του Windsor. Μια συνάντηση που σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ κράτησε τέσσερις ώρες και επιχειρήθηκε να πέσουν οι τόνοι. Μάλιστα η 93χρονη βασίλισσα φέρεται να είπε στον εγγονό της ότι είναι πάντα ευπρόσδεκτος να επιστρέψει και αν το θελήσει να αποκτήσει ξανά τα βασιλικά του αξιώματα.

Η Ελισάβετ κάλεσε την Κυριακή τον εγγονό της γεύμα καθώς ο τελευταίος διανύει τις τελευταίες του μέρες σαν πρίγκιπας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Άνθρωπος από το περιβάλλον της βασίλισσας είπε στη βρετανική «Sun» ότι στο τέλος της συνάντησής η Ελισάβετ είπε στον Χάρι: «Σε αγαπάμε, θα είσαι πάντα ευπρόσδεκτος και οι αγκαλιές μας θα είναι πάντα ανοιχτές για σένα και την οικογένειά σου. Οι δύο τους μίλησαν αρκετά και η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα».

Την Κυριακή ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκαν οι δυο τους μόνοι τους. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, η βασίλισσα τον ρώτησε για τα σχέδια του και οι δυο τους ήταν χαλαροί μεταξύ τους. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι η Ελισάβετ είναι ταραγμένη με την απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν να μετακομίσουν στη βόρεια Αμερική και ιδιαίτερα στεναχωρημένη που δεν θα βλέπει συχνά τον δισέγγονό της Άρτσι. Η συνάντηση έγινε στον απόηχο των γεγονότων του Megxit αλλά και στην απόφαση της Ελισάβετ ότι μετά την 1η Απριλίου ο Χάρι και η Μέγκαν δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν τον τίτλο «Sussex Royal».