σύλλογος-κυνηγών-λαθρομεταναστών-742085
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.03.2020 | 20:01

«Σύλλογος Κυνηγών Λαθρομεταναστών» στο Βόλο -Συνελήφθη ο οργανωτής

Μια ακροδεξιά ομάδα με τίτλο «Σύλλογος Κυνηγών Λαθρομεταναστών» φαίνεται πως δημιουργήθηκε την Τρίτη 3 Μαρτίου στον Βόλο, αρχικά πως κλειστή ομάδα στο Facebook, στη συνέχεια όμως πήρε διαστάση όσο αυξανόταν τα μέλη της .

Συνολικά η ομάδα αριθμούσε 303 μέλη τα οποία φέρουν όπλα. Στόχος της συγκεκριμένης ομάδας είναι να υπάρξει οργάνωση και να φύγουν για τον Έβρο ώστε να ενισχύσουν τις πολιτοφυλακές.Στις αναρτήσεις πάντως φιγουράρουν όπλα, στιλέτα και μαχαίρια και συνοδεύονται μάλιστα και με τις αντίστοιχες άδειες οπλοφορίας.

Μέσω της κλειστής διαδικτυακής ομάδας γίνεται και κάλεσμα σε ρατσιστική συγκέντρωση στον Βόλο και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο για να οργανωθούν και να κυνηγήσουν πρόσφυγες από την πόλη. Η ομάδα είναι κλειστή και δεν μπορεί να μπει κανείς χωρίς να υπάρξει «πρόσκληση».

Άμεση όμως ήταν και η κινητοποίηση των αρχών καθώς ο φερόμενος διαχειριστής της σελίδας «Σύλλογος Κυνηγών Λαθρομεταναστών» προσήχθη στην Ασφάλεια Βόλου. Τόσο ο διαχειριστής όσο και άλλα μέλη της ομάδας είναι γνώριμη στις διωκτικές αρχές και η δράση της κλειστής διαδικτυακής ομάδας που δημιουργήθηκε στις 3 Μαρτίου έγινε γνωστή όταν άρχισε να εξαπλώνεται και να αποκτά μέλη.

Με πληροφορίες από thessalia.tv/altsantiri.gr