συγκινεί-το-πανελλήνιο-ο-σκύλος-που-μέ-656407
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 16.07.2019 | 12:52

Συγκινεί το Πανελλήνιο ο σκύλος που μένει 18 μήνες εκεί που σκοτώθηκε το αφεντικό του (βίντεο)

Ένα πρωτόγνωρο και συγκινητικό περιστατικό κατέγραψε η κάμερα το Nafpaktianews.gr σε σημείο όπου στις 9 Νοεμβρίου του 2017 ένας νέος άνθρωπος έχασε την ζωή του στην Παλαιά περιφερειακή οδό προς τον ποταμό Εύηνο.

 Τότε ο 40χρόνος Χάρης ένας αγαπητός νέος στην ευρύτερη περιοχή έχασε την ζωή του μετά από σύγκρουση με μπετονιέρα. Η είδηση του θανάτου του είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία καθώς λίγα χρόνια πριν είχε χάσει τη ζωή του και ο αδερφός του. Τα δύο αδέρφια έχασαν την ζωή τους λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι τους.

Η συνέχεια στην τραγική ιστορία του θανάτου του 40χρόνου Χάρη είναι η παρουσία του σκύλου του όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής δίπλα στο εικόνισμα του στο σημείο όπου έχασε την ζωή και το οποίο βρίσκεται περίπου δώδεκα χιλιόμετρα από το σπίτι του.

Αρκετοί κάτοικοι προσπάθησαν να πάρουν το σκύλο και να τον φιλοξενήσουν όμως αυτός επέστρεφε στο σημείο δίπλα στο εικόνισμα που έχει φτιάξει η οικογένεια του στη μνήμη του.

Το περίεργο στην ιστορία με τον σκύλο είναι ότι μένει μόνος του σε μια ερημική περιοχή δίχως να εγκαταλείπει το σημείο θυμίζοντας σε πολλούς την περίπτωση του Χάτσικο, του σκύλου που περίμενε το αφεντικό του που είχε πεθάνει μέχρι τα βαθιά γεράματά του σε σταθμό τρένου.

Συγκινητική είναι επίσης η αγάπη του κόσμου που καθημερινά τον φροντίζει και που επίσης του έχει κατασκευάσει ένα μικρό σπιτάκι.