συγκεντρώσεις-για-το-φόνο-18χρονου-ρομά-829645
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.10.2020 | 21:04

Συγκεντρώσεις για το φόνο 18χρονου ρομά -Επεισόδια και κλειστοί δρόμοι

Σε σημεία του οδικού δικτύου της Πελοποννήσου συγκεντρώθηκαν ομάδες ατόμων, τα οποία, σύμφωνα με την Αστυνομία, διαμαρτύρονται για τον φόνο του 18χρονου Ρομά στην κοινότητα Πιπερίτσα της Μεσσηνίας.

Όπως αναφέρει το patrisnews.gr, αναστάτωση επικρατεί αυτή την ώρα σε δύο σημεία της Ε.Ο. Πύργου – Πατρών, στην Γαστούνη και στα Λαστέικα, όπου oι συγκεντρωμένοι ανάβουν φωτιές, καίνε λάστιχα, και πετούν πέτρες κατά των αστυνομικών που βρίσκονται εκεί.

Εκτός από τον αποκλεισμό του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος του Ζευγολατιού Κορινθίας, συγκεντρώσεις από ομάδες ατόμων υπάρχουν στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Γαστούνης, στην περιοχή της Ροδοδάφνης Αιγίου, δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών, στην περιοχή του Ρίου της Πάτρας, στην επαρχιακή οδό Νέας Κίου – ‘Αργους, στην Αργολίδα, στο πρώτο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τρίπολης – Σπάρτης, στην Αρκαδία και στο 4ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σπάρτης – Γυθείου στην Λακωνία.

Στον αποκλεισμό του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος του Ζευγολατιού Κορινθίας, έχει προχωρήσει ομάδα ατόμων.

Στο σημείο του αποκλεισμού έχουν δημιουργηθεί ουρές αυτοκινήτων, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Κόρινθο ή Πάτρα, γίνεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου – Πατρών.