survivor-αυτός-ο-παίκτης-αποχωρεί-λίγο-πριν-τ-1135100
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.04.2023 | 21:16

Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί λίγο πριν το πάρτι της ένωσης

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το βράδυ της Κυριακής το Suvivor All Star επέστρεψε με ένα επεισόδιο γεμάτο εντάσεις. Έπειτα από την κατάργηση της πέμπτης ασυλίας, το βράδυ της Τρίτης θα δούμε τη διεξαγωγή του αγωνίσματος για την τέταρτη το συμβούλιο του νησιού.

Αμέσως μετά, τη σκυτάλη θα πάρουν οι τηλεθεατές για να ψηφίσουν υπέρ των παικτών που θέλουν να παραμείνουν στο Survivor All Star, ώστε αυτός που θα συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους να πάρει και το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Υποψήφιοι για αποχώρηση είναι τέσσερις παίκτες εκ των οποίων οι τρεις δεν έχουν παρά να αισθάνονται απόλυτα ασφαλείς για την παραμονή τους στον Αγιο Δομίνικο γι’ ακόμη μία εβδομάδα. Oι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι: ο Νίκος Μπάρτζης και ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Πάνος Κωνσταντινίδης και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ωστόσο η αποχώρηση αυτής της εβδομάδας θα κριθεί ανάμεσα στον Πάνο Κωνσταντινίδη και τον Σπύρο Μαρτίκα καθώς ένας από τους δύο δεν θα βρίσκεται στο πάρτι της Ενωσης.

Από τη στιγμή που δεν θα υπάρξει και 6ος υποψήφιος προς αποχώρηση και οι ψήφοι θα μοιραστούν στα πέντε, οι διαρροές αναφέρουν ότι ο Σπύρος Μαρτίκας θα κάνει και πάλι την ανατροπή και έστω με διαφορά. Επομένως ο παίκτης που θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής φαίνεται να είναι ο Πάνος Κωνσταντινίδης.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.