Στυλίδα: Δυο νεαροί οι «ποντικοί» που λεηλάτησαν σχολείο

Απέκτησαν «ταυτότητα» οι βάνδαλοι που είχαν εισβάλει τον περασμένο Αύγουστο παραβιάζοντας ένα παράθυρο στο κτίριο όπου στεγάζεται το 1ο Δημοτικό Σχολείο της Στυλίδας και είχαν προκαλέσει σημαντικές ζημιές στην προσπάθειά τους να τρυπώσουν σε όλες τις αίθουσες για να κλέψουν.

Πρόκειται για δύο νεαρούς Έλληνες ηλικίας 19 και 20 χρόνων, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν από τα ίχνη που είχαν αφήσει κατά την διαφυγή τους και αξιοποιήθηκαν κατά την έρευνα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπή και φθορά δημόσιας περιουσίας από κοινού, υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Οι δυο νεαροί είχαν δράσει ανενόχλητοι στο διάστημα μεταξύ 16 και 20 Αυγούστου, είχαν διαρρήξει παράθυρα και πόρτες του σχολείου προκαλώντας φθορές ύψους τουλάχιστον 100 ευρώ και είχαν αρπάξει τρεις υπολογιστές και έναν ενισχυτή που χρησιμοποιούνταν στις σχολικές εκδηλώσεις.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΟΛΕΙΟ, ΝΕΑΡΟΙ, ΣΤΥΛΙΔΑ, ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ, ΠΟΝΤΙΚΟΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!