Στον εισαγγελέα οι εργαζόμενοι του ΟΛΘ

Για αύριο το πρωί ανανέωσαν το ραντεβού τους με τον εισαγγελέα Διαφθοράς Θεσσαλονίκης, Αχιλλέα Ζήση, οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ ΑΕ), μετά την απόφασή τους να καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου «για όλες τις ενέργειες που σχετίζονται με τη συνολική συνειδητή απαξίωση του ΟΛΘ και συνιστούν πράξεις και παραλείψεις που υπονομεύουν το δημόσιο συμφέρον και τις αναπτυξιακές δυνατότητές του και έχουν ως εκ τούτου έκδηλο ποινικό ενδιαφέρον».

«Ανεβήκαμε στη γραμματεία της Εισαγγελίας και ολοκληρώσαμε το τυπικό κομμάτι της διαδικασίας. Αύριο, στις 10.00 το πρωί, θα έχουμε συνάντηση με τον κ. Ζήση, ο οποίος σήμερα έλειπε, προκειμένου να συζητήσουμε αναλυτικά μαζί του το σκεπτικό της μηνυτήριας αναφοράς» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η γενική γραμματέας της Ομοσπονδίας Λιμενικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ), Φανή Γουργούρη και προσέθεσε ότι πάνω από επτά στους δέκα εργαζόμενοι στον ΟΛΘ συμμετείχαν νωρίτερα σήμερα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που πραγματοποιήθηκε στο δικαστικό μέγαρο.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΟΛΘ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!