στην-εισαγγελία-σήμερα-νέος-φάκελος-α-880877
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.03.2021 | 08:14

Στην Εισαγγελία σήμερα νέος φάκελος από το ΣΕΗ

Οι καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής συνεχίζονται.

Σήμερα αναμένεται να τεθούν υπόψιν των εισαγγελικών αρχών και νέες καταγγελίες από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ).

Ο πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του ΣΕΗ Πασχάλης Τσαρούχας αναμένεται να θέσει υπόψιν των εισαγγελικών αρχών τις νέες καταγγελίες

Σχετικά με αυτές, οι πράξεις φέρεται να άπτονται πλημμελήματος ενώ παράλληλα η πλειοψηφία αυτών έχει παραγραφεί.

Όμως το ενδιαφέρον των εισαγγελικών αρχών στρέφεται σε 2-3 καταγγελίες οι οποίες -σύμφωνα με πληροφορίες-αφορούν το κακούργημα του βιασμού ή της απόπειρας βιασμού και αναμένεται άμεσα να εξεταστούν ενδελεχώς.

Οι καταγγελίες αυτές στρέφονται κατά τουλάχιστον 2 προσώπων και χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης ανεξάρτητα από το αν έχει παρέλθει ο χρόνος παραγραφής τους ή όχι.

Στο μεταξύ, σε δικηγορικό γραφείο που έχει χειριστεί καταγγελία για βιασμό σε βάρος γνωστού ηθοποιού, η οποία φαίνεται να έχει παραγραφεί, έχουν καταφύγει και τρία ακόμη πρόσωπα, που κατηγορούν τον ίδιο ηθοποιό, και κάποιες από τις πράξεις που του αποδίδονται φέρονται να μην έχουν παραγραφεί. Πρόκειται για δύο απόπειρες βιασμού και την πλημμεληματική πράξη της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας. Οι καταγγελίες αυτές αναμένεται εντός αυτής της εβδομάδας να κατατεθούν στο ΣΕΗ και από εκεί να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.