στη-θεσσαλονίκη-ο-μητσοτάκης-σε-εξέ-1050649
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.09.2022 | 16:51

Στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης – Σε εξέλιξη η σύσκεψη με φορείς στο ΥΜΑΘ (φωτο, βίντεο)

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και συγκεκριμένα, στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης όπου σε εξέλιξη είναι οι προγραμματισμένες συσκέψεις του με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της πόλης με φόντο την 86η ΔΕΘ.

Τον Πρωθυπουργό υποδέχτηκε στο ΥΜΑΘ λίγο μετά τις 16:00 ο Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης και στη συνέχεια προχώρησαν εντός του κτιρίου για να ξεκινήσει η σύσκεψη που θα αφορά τα «καυτά» θέματα της Θεσσαλονίκης τα οποία και θα συμβάλλουν στην προετοιμασία της πολιτικής ατζέντας του Πρωθυπουργού.

Μέχρι και τις 20:00 που θα κάνει δηλώσεις, θα συναντηθεί με Βουλευτές ΝΔ Α’ και Β΄ Θεσσαλονίκης, με εκπροσώπους των Παραγωγικών και Επιστημονικών Φορέων ενώ κατά τη διάρκεια των συσκέψεων θα γίνει και παρουσίαση των έργων στην πόλη που αφορούν έργα υποδομών, επενδύσεις και δομές επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, δομές υγείας και πρόνοιας και μεγάλες αναπλάσεις.

Στην πρώτη σύσκεψη που είναι κομματική μεταξύ άλλων συμμετέχουν ο Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, οι Βουλευτές ΝΔ Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου, Έλενα Ράπτη, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Άννα Ευθυμίου, Στράτος Σιμόπουλος, ο Υφυπουργός Μακεδονιας-Θράκης Σταύρος Καλαφάτης και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας. Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας θα συμμετέχει μέσω τηλεδιάσκεψης.

Σημειώνεται ακόμη ότι έξω από το ΥΜΑΘ βρίσκονται και διαμαρτύρονται υγειονομικοί σε αναστολή οι οποίοι φωνάζουν συνθήματα εναντίον του Πρωθυπουργού.

πηγή: thesstoday.gr