Σταμάτης Γονίδης: Έκανε συναυλία με κολικό νεφρού

Με πολύ δυνατούς πόνους εμφανίστηκε στο κοινό της Πάργας ο Σταμάτης Γονίδης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ο λαϊκός τραγουδιστής αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας. Ο ίδιος ωστόσο τραγούδησε με φρικτούς πόνους έχοντας στο πλευρό του τον Νίκο Μακρόπουλο.

Η περιπέτεια με την υγεία του ξεκίνησε από το μεσημέρι της Παρασκευής. Στην διαδρομή για την Πάργα ένιωσε έναν οξύ πόνο. Η σύζυγός του, Κατερίνα Κουργιουξίδου, τον μετέφερε σε ιδιωτική κλινική στην περιοχή της Κορίνθου όπου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. «Πέτρα στο νεφρό προκάλεσε ισχυρό κολικό, μας είπαν οι γιατροί. Του παρείχαν φαρμακευτική αγωγή για να ηρεμήσουν την ενόχληση και του συνέστησαν ξεκούραση και ηρεμία», αποκάλυψε η σύζυγος του Σταμάτη Γονίδη και πρόσθεσε: «Επιστρέψαμε στην Αθήνα αμέσως μετά το τέλος του live, οδηγώντας όλη τη νύχτα. Νιώθαμε μεγαλύτερη σιγουριά να είμαστε εδώ. Δυο 24ωρα μετά, οι πόνοι έχουν ένταση αλλά όχι διάρκεια».

Επειδή η κατάσταση του Σταμάτη Γονίδη επιδεινώθηκε, τελικά δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιήσει τις επόμενες εμφανίσεις του, μία από τις οποίες ήταν και αυτή της Χαλκιδικής. Συνεργάτες του ενημέρωσαν μέσω διαδικτύου για την αναβολή της εμφάνισής του λόγω ασθένειας.

Ωστόσο ο τραγουδιστής με νέα του ανάρτηση ευχαρίστησε όλους όσους του ευχήθηκαν περαστικά και ενημέρωσε ότι οι επόμενες προγραμματισμένες του συναυλίες θα διεξαχθούν κανονικά.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΓΟΝΙΔΗΣ, ΚΟΛΙΚΟ, ΝΕΦΡΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!