σταματίνα-τσιμτσιλή-για-την-τζένη-μπα-862845
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.02.2021 | 09:24

Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Τζένη Μπαλατσινού: «Κινδύνεψε πάρα πολύ»

Μία αποκάλυψη έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη Τζένη Μπαλατσινού το πρωί της Δευτέρας.

«Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας έχουν περάσει τα πολύ δύσκολα, τα έχουν αφήσει πίσω τους και τους αξίζει κάθε ευτυχία. μου έλεγε ένας φίλος που τους ξέρει πολύ καλά πως όντως η Τζένη κινδύνεψε πάρα πολύ και έκανε τον Υπουργό Υγείας να φοβηθεί κάποια στιγμή για το αν όλα θα πάνε καλά. Αλλά επειδή και η Τζένη είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει στον Θεό όλα πήγαν καλά και θέλει να εκπληρώσει το τάμα της» είπε η παρουσιάστρια.

Η Τζένη Μπαλατσινού ανήμερα των Χριστουγέννων έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια.

Εξαιτίας κάποιων επιπλοκών όμως μαμά και μωρό πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο 18 ημέρες μετά.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάνω απ’ όλα τον γιατρό, τον κ. Παντελή Τρομπούκη και όλη την ομάδα. Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, επίσης, την εξαιρετική ομάδα, που κάνουν λειτούργημα, πάνω, τις κοπέλες στη μονάδα νεογνών. Όλο το νοσηλευτικό προσωπικό και ιδιαίτερα τον άντρα μου» είχε δηλώσει η ίδια κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο φανερά συγκινημένη.

Μαμά και γιος πλέον χαίρουν άκρας υγείας και ο Κικίλιας junior σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! θα βαφτιστεί Παναγιώτης – Αντώνιος.

«Το πρώτο του όνομα θα είναι Παναγιώτης για να τιμήσουν τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια, ενώ το δεύτερο προκύπτει από ένα, άγνωστο μέχρι σήμερα, τάμα που είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου που βρίσκεται μέσα στο μοναστήρι του Ευαγγελισμού στην Πάτμο» έγραψε χαρακτηριστικά το περιοδικό.