στα-χέρια-ρώσου-κροίσου-η-βίλα-της-ζωή-475787
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.04.2018 | 12:54

Στα… χέρια Ρώσου Κροίσου η βίλα της Ζωής Λάσκαρη; (βίντεο)

Το σπίτι στο οποίο άφησε την τελευταία της πνοή η αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη πωλείται, σύμφωνα με τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Η βίλα που έζησε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με την ηθοποιό για πάρα πολλά χρόνια, κτίστηκε το 1975 και βρίσκεται στο Απολλώνιο συγκρότημα κατοικιών στο Πόρτο Ράφτη. Πρόκειται για μονοκατοικία- μεζονέτα, 498 m2 σε δύο επίπεδα με ιδιωτική πισίνα και απεριόριστη θέα, επί οικοπέδου 521 m2.

Διαθέτει 2 θέσεις στάθμευσης (στεγασμένες), αυτόνομη θέρμανση με κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, αυτόματο πότισμα. Βοηθητικοί χώροι 74 m2. Το συγκρότημα κατοικιών «Απολλώνιον» παρέχει 24ωρη φύλαξη, εστιατόριο, γήπεδα τένις, μπάσκετ, θερινό κινηματογράφο, 2 κοινόχρηστες πισίνες, γυμναστήριο, παιδική χαρά και εκκλησία.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», Ρώσος Κροίσος ενδιαφέρθηκε για τη βίλα, καθώς είναι αυτό ακριβώς που ψάχνει για να επενδύσει στην Ελλάδα. Η αρχική τιμή εκκίνησης για το σπίτι όπου έζησε αλλά και άφησε την τελευταία της πνοή η αξέχαστη σταρ του Ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου είναι 1,5 εκατ. ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό, επίσης, από την εκπομπή, οι κόρες της Ζωής, Μάρθα και Μαρία Ελένη, αποφάσισαν πριν από λίγο καιρό να βάλουν πωλητήριο στη βίλα όπου έζησε η μητέρα τους, με τη σύμφωνη γνώμη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την πολυτελή βίλα: