Σολωμού: Δεν υπάρχει 55άρης οικογενειάρχης που να μην έχει πλάι του μια πιτσιρίκα»
Αίσθηση προκάλεσε για άλλη μια φορά με τα λεγόμενά της η Μαρία Σολωμού.
Στο επίκεντρο του podcast της βρέθηκε η απιστία των παντρεμένων ανδρών. Όπως υποστήριξε η ίδια: «Όταν είσαι 50 – 55, λογικά έχεις κάνει έναν κύκλο. Δηλαδή ελάχιστοι είναι οι άντρες που στα 50 τους δεν έχουν παντρευτεί ή δεν έχουν κάνει τα παιδιά τους και να έχουν χωρίσει. Όταν λοιπόν είσαι σε έναν γάμο με παιδιά, που δεν έχει να κάνει αν είναι ευτυχισμένος ή δυστυχισμένος, είναι ένας γάμος που έχει κάνει τον κύκλο του και είστε έτσι ωραία μαζί ή όχι. Τι πιστεύεις; Ότι δεν θα έρθουμε τρέλα με ένα κορίτσι 19 χρονών;».
Και συνέχισε: «Δεν υπάρχει άντρας 50 – 55 επιτυχημένος, με την οικογένεια του, που να μην έχει πλάι μια πιτσιρίκα να την πάει στα μπουζούκια. Δεν νομίζω ότι κάποιος άνθρωπος έχοντας σώας τα φρένα στα 50 πως θα κυκλοφορεί ελεύθερα με ένα 19χρονο κορίτσι».
Τέλος η Μαρία Σολωμού πρόσθεσε: «Οι περισσότεροι είναι παντρεμένοι και όσοι δεν είναι παντρεμένοι και είναι 50 χρονών μόνοι τους, δεν μπορεί να είναι καλά. Δεν πιστεύω ότι ένας άνδρας 50 χρονών, που να μην έχει παντρευτεί και να έχει κάνει παιδιά, δεν μπορεί να μην έχει κάποιο πρόβλημα».
Προτεινόμενα άρθρα
14.05.2026 | 22:07
14.05.2026 | 18:52






